Concordia

Chansons van schoonheid en troost

Britta Maria, Maurits Fondse en Oleg Fateev

maandag 12 feb 2018 12.30 uur Theater, Muziek, Broodje Cultuur

Vaker en/of met meer mensen naar Broodje Cultuur? Schaf dan de Broodje Cultuur knipkaart aan en ontvang de 5e voorstelling gratis!

Britta Maria, Maurits Fondse (o.a. band Freek de Jonge) en Oleg Fateev bezingen het leven in al zijn facetten; de liefde, de hoop, maar ook de pijn en de teleurstelling, het gewone en het bijzondere. Een troostvoorstelling waarin het Franse en het Nederlandse lied elkaar ontmoeten.


De ‘groten’ zullen niet ontbreken: chansons van Aznavour, Brel, Gainsbourg, maar ook liedjes van Toon Hermans, Herman van Veen en Jenny Arean.

Net als in hun vorige programma Serge Gainsbourg Forever, een samenwerking met het Red Limo String Quartet, zijn ook dit keer Nederlandse vertalingen van Franse chansons en eigen nummers te horen.
Gepassioneerd en met intense doorleefdheid, raakt dit concert het publiek in de ziel, en wordt het schone met het troostrijke samengebracht.

Oleg Fateev speelde eerder al in de band van Herman van Veen, bij Nynke Laverman en het Ro theater. Zie ook www.oleg.nl.

Zang: Britta Maria
Zang en piano: Maurits Fondse
Bayan (Russische accordeon): Oleg Fateev

Vorige