Joyce van Heek verrijkt Kunst- & Designwinkel

Concordia's Kunst- & Designwinkel heeft er een nieuwe aanwinst bij. Vanaf deze week verkopen wij de prachtige lederen creaties van Joyce van Heek!

Joyce maakt lederen wandkleden, robuuste tassen en prachtige decoraties. Leer, dierlijke huiden en vachten bewerkt zij kunstzinnig en met passie. Ze besteedt veel aandacht aan het bewerken van de dierenhuiden en doet dit met liefde. Dat zie je terug in haar werk!

Elk stuk is anders en met haar decoraties heb je altijd iets unieks in huis. De huiden worden met aandacht geselecteerd en ze zorgt ervoor dat de huiden die ze bewerkt van dieren komen die een diervriendelijk leven hebben gehad.

Nieuwsgierig geworden? Kijk op www.joycevanheek.nl voor meer werk. Of kom haar creaties in het echt bewonderen in onze Kunst- & Designwinkel.
Bovendien is er op 8 november een exclusieve middag voor iedereen die geinteresseerd is in het werk van Joyce van Heek:

Joyce is die middag van 15.30 tot 17.00 uur aanwezig bij Concordia aan de Langestraat 56 om geïnteresseerden in haar werk te ontmoeten en om persoonlijk te vertellen wat haar inspireert en hoe de werken tot stand komen. Graag nodigen wij u uit om deze middag in onze sfeervolle winkel bij te wonen. De toegang is gratis.

U kunt in hetzelfde pand tevens de expositie Forever Young in Enschede bezoeken. Deze expositie, die eerder in de Kunsthal in Rotterdam te zien was, toont Westerse jongeren in hun eigen habitat.  
Speciaal voor de expositie maakte fotograaf Martijn van de Griendt foto’s van Enschedese jongeren.

Aanmelden is niet verplicht maar we vinden het wel prettig om te horen of u komt. U kunt dit laten weten via j.miltenburg@concordia.nl.
De winkel is geopend van dinsdag tot en met zondag - elke zondag!

Naar het nieuwsoverzicht