Feestelijke heropening winkel op 22 april

Concordia’s Kunst- & Designwinkel heeft een metamorfose ondergaan; de muren hebben een kleurtje gekregen, het interieur is vernieuwd en de collectie is flink uitgebreid met producten van vele lokale kunstenaars en ontwerpers. Op zaterdag 22 april wordt de winkel feestelijk heropent. Iedereen is welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Het resultaat van de make-over is nu al te bewonderen, maar op 22 april is het de hele dag feest. Vanaf 14.00 uur zijn er hapjes en drankjes van lokale culinaire helden. Om 15.00 uur volgt er een openingswoordje van Jasmijn Miltenburg, manager van de Kunst- & Designwinkel. Gedurende de dag zijn er ontwerpers en kunstenaars aanwezig, voor het publiek gelijk de kans om de maker van favoriete producten te ontmoeten. De winkel is op zaterdag open van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Lokaal, eerlijk en verrassend
Het assortiment in de winkel is lokaal, eerlijk en verrassend. “Wij willen lokale ontwerpers een podium geven om te laten zien wat zij in huis hebben. Ook is het assortiment eerlijk. Naast het lokale design, verkopen we fairtrade en gerecycled design. Zo kan je bij Concordia gerust en bewust shoppen. Met ons assortiment wij uniek in Enschede,” aldus Jasmijn Miltenburg.

Naar het nieuwsoverzicht