Theater on Tour langs de wegen van Twekkelo

Na de succesvolle en uitverkochte eerste editie vorig jaar organiseert Concordia ook dit seizoen weer een prachtige theaterfietstocht in het buitengebied van Enschede onder de naam Theater on Tour. Dit keer op 17 september door de velden en wegen rondom Twekkelo. Op zeven bijzondere plekjes in het Twentse landschap wordt de fietser verrast door verschillende acts.

Zeven locaties, elf voorstellingen
Het Theater on Tour-programma start bij Landgoed Algoed. De route slingert vervolgens door het mooie Twekkelo langs bunkers, zouttorens en andere bijzondere plekken. Er zijn maar liefst elf acts op de route te zien; van muziek en dans tot theater en kindervoorstellingen. Onder andere een interactieve dansvoorstelling van de Arnhemse Meisjes. Met hun dans geven zij de kijker een verfrissend perspectief op de wereld om ons heen. Ook Slagwerk Den Haag is te zien met een preview van hun kindervoorstelling Stok uit hoed, die in de herfstvakantie ook bij Concordia te zien is. En bij de locatie Op ’t Oorbeck maakt zangeres Lovorka een muzikale smeltkroes van folksmuziek uit alle delen van de wereld.

Speciale familieroute
Er is keuze uit twee afstanden: de reguliere fietsroute is ongeveer 20 kilometer en duurt zo’n 3,5 uur. Ook is er een speciale kortere familieroute van ongeveer 8 kilometer. Er zijn vijf starttijden, mochten deze snel uitverkopen dan voegt Concordia nog één of twee tijden toe aan het programma. Theater op locatie was nog nooit zo leuk!

Praktische informatie
De kaarten zijn online te bestellen of verkrijgbaar aan de dagkassa aan de Langestraat 56 in Enschede (di t/m zo).
Deelname route, 20 km: € 17,50 p.p. (kinderticket 20 km-route € 7,50)
Deelname ticket familieroute, 8 km: € 7,50 p.p.
Kinderen t/m 5 jaar mogen gratis mee!

Naar het nieuwsoverzicht