Verkoop voor Nationaal Theaterweekend gestart!

Op donderdag 16 november 10.00 uur is de verkoop gestart van alle nog geheime theatervoorstellingen in het Nationaal Theaterweekend, dat plaatsvindt van 26 t/m 28 januari 2018. Ook Concordia doet deze derde editie weer mee, met een Open Huis en een tweetal voorstellingen.

Ondanks dat het programma nog niet bekend is, kunnen theaterliefhebbers vanaf de 16e al een kaartje bemachtigen voor één van de voorstellingen voor de aantrekkelijke Theaterweekendprijs van € 10,-. Op die manier kunnen mensen zich positief laten verrassen door al het moois dat (muziek)theaterland biedt, op een zeer laagdrempelige manier. Het genre, thema en de cast blijven nog even geheim, wel zal Concordia de komende weken tipjes van de sluier lichten via haar website en sociale media. Vanaf 19 december wordt bekend gemaakt wie in het Nationaal Theaterweekend komen optreden in en rond de theaterzaal aan de Oude Markt.

Over het Nationaal Theaterweekend

Om het theatervak te vieren en heel Nederland te laten zien hoe leuk, mooi, waardevol, ontroerend, grappig of fijn een avondje theater kan zijn, hebben het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Nationaal Theater Fonds het Nationaal Theaterweekend in het leven geroepen. De eerste editie vond in 2016 plaats met vijftig deelnemende theaters en 100.000 bezoekers. In 2017 namen zestig theater deel aan het weekend met 125.000 bezoekers. Voor 2018 zullen er ruim zeventig theaters deelnemen, waarvan in Enschede Concordia en het Wilminktheater en Muziekcentrum. Ook in de regio zijn er diverse theaters die aansluiten bij het landelijke weekend met als thema voor 2018 Let’s meet.

Kijk hier voor tipjes van de sluier omtrent het programma:
za 27 jan - Open Huis
za 27 jan - Geheime voorstelling 1
zo 28 jan - Geheime voorstelling 2


Kijk voor meer informatie ook op de
website van het Nationaal Theaterweekend

Naar het nieuwsoverzicht