Zaalhuur

Concordia is gehuisvest in twee karaktervolle panden in hartje centrum. Onze zalen en salons zijn te huur, eventueel met catering via Sam Sam. 

  • De twee moderne filmzalen en een intieme theaterzaal van Oude Markt 15
  • Twee moderne salons voor vergaderingen aan de Oude Markt 15
  • De expositieruimtes en workshopstudio's aan Langestraat 56
  • Ruimtes voor kleinere bijeenkomsten, zoals vergaderingen

Download de brochure


Theaterzaal

Het honderd jaar oude monumentale pand van Concordia aan de Oude Markt kent een rijke historie. De prachtige theaterzaal in bonbonnièrestijl wordt wel de mooiste kleine zaal van Nederland genoemd!

De theaterzaal is te huur voor amateurtheatergezelschappen, verenigingen, instellingen, scholen, bedrijven of particulieren. Onze professionele theatertechnici begeleiden en ondersteunen bij de voorbereiding en tijdens de voorstelling zelf. Het podium van Concordia ligt ook binnen uw bereik!

Desgewenst kan Concordia advies of extra begeleiding leveren van experts in uiteenlopende theaterzaken, zoals decor, kostuum, theatertechniek, dramaturgie, etc. Ook biedt Concordia de mogelijkheid een ruimte te huren voor een aantal repetities, met als afsluiting een optreden in de theaterzaal.

De theaterzaal heeft een lijsttoneel met een verhoogd podium en een toneeltoren. Er zijn 160 zitplaatsen. Kijk voor meer technische gegevens onder het kopje Techniek.Blauwe zaal
De blauwe zaal is een moderne, comfortabele bioscoopzaal met 79 stoelen. De zaal is dankzij een klein podium voor in de zaal ook zeer geschikt voor presentaties en kleinschalige forumdiscussies.
Paarse zaal

De intieme paarse zaal biedt plaats aan 49 bezoekers. De zaal is zeer geschikt voor kleine presentaties, film- en videovertoningen.
Vergaderzalen
Op de 3e en 4e verdieping van het monumentale pand aan de Oude Markt bevinden zich twee moderne salons die bij uitstek geschikt zijn voor kleinere bijeenkomsten, vergaderingen, besloten diners, lezingen, paneldiscussies etc. In deze 'skyboxen van de Oude Markt' bevindt u zich in een inspirerende, historische omgeving met een uniek uitzicht op het centrum van Enschede.


Auditorium, Expositie- en workshopruimtes
Een paar passen verderop ligt onze vestiging aan de Langestraat 56. Met een hypermoderne presentatiezaal en ruimtes voor workshops, is deze locatie ideaal voor onder meer trainingen of lezingen. Door verschillende ruimtes te combineren creëert u zelf het perfecte podium voor uw bijeenkomst. 

 


Opstellingen
Elke zaal kan naar wens worden ingericht, er zijn per ruimte diverse opstellingsmogelijkheden. Informeer wat voor uw event het beste is. 

Lees meer in de brochure


Contactgegevens zaalhuur

Anja Wisseborn
tel. 053-4300999 
planning@concordia.nl