Zakelijk

Welkom bij Concordia, een gastvrij en intiem theater én unieke eventlocatie.

Concordia in hartje Enschede biedt verschillende mogelijkheden voor bedrijven, of u nu een vergadering op een externe locatie wilt huiden, een personeelsfeest wilt organiseren of uw werkplek wilt verfraaien met kunst aan de muur. 

Zaal huren
Aan de Oude markt hebben we verschillende zalen die u kunt huren. Naast de theaterzaal en de twee filmzalen voor grotere gezelschappen (tot 140 mensen) kunt u voor kleine presentaties of vergaderingen terecht in één van onze moderne salons. Ook het Auditorium aan de Langestraat biedt mogelijkheden voor bijvoorbeeld presentaties en seminars. 
Lees meer over zalen huren>>

Feest organiseren
Een middag of avond vol muziek, theater en heerlijke hapjes. Dat is een personeelsfeest in Theater Concordia. Ter kennismaking worden jullie ontvangen door onze theaterprogrammeur en de collega’s van restaurant Sam Sam. Op basis van jullie wensen worden het programma en de menukaart samengesteld. Het resultaat is een feest speciaal op maat van jullie organisatie. Neem voor meer informatie contact op met Anja Wisseborn, tel. 053-4300999 en planning@concordia.nl.

Adverteren bij Concordia
Wilt u onder de aandacht komen bij het publiek van Concordia? U kunt adverteren in onze narrowcastingschermen. We tonen een bepaalde periode uw dia in onze filmzalen voorafgaand aan de film, op het grote scherm in de foyer aan de Oude Markt en op het scherm bij de receptie aan de Langestraat. 
Lees meer over adverteren>>

Kunstuitleen voor organisaties
Kunst werkt, ook op de werkvloer. Het geeft sfeer aan de werkomgeving en draagt bij aan de uitstraling en merkbeleving van uw organisatie. Steeds meer ondernemers kiezen voor kunst huren in plaats van aankopen en bezitten. Daar sluit onze Kunstuitleen naadloos bij aan. Bij Concordia kunt u kiezen uit een grote collectie schilderijen, foto's, lithografieën en beelden. 
Lees meer over Concordia's Kunstuitleen>>

Steun Concordia
Wij doen aan vriendjespolitiek! En aan stoelleasevoortrekkerij en aandeelhoudersprivileges. Want draag je ons en ons theater een warm hart toe en wil je dit gevoel omzetten in strucutrele steun, dan stellen we daar graag iets tegenover:

  • Korting op onder meer films, voorstellingen en kunstuitleen
  • Voorrang 
  • Fiscaal aantrekkelijk, want aftrekbaar
  • Diverse mogelijkheden voor personen en bedrijven. 

Lees meer over Concordia steunen >>

Voorstellingscadeau
Onder het motto "Deze voorstelling is een cadeautje van…" kunt u als persoon, bedrijf, groep of instelling een volledige voorstelling sponsoren. Dit kost eenmalig € 2500,-. U krijgt inspraak in de programmering (vanzelfsprekend binnen het artistieke profiel van Concordia en in afstemming met de overige podiuminstellingen in de stad) en uw relaties krijgen gedurende een beperkte periode de gelegenheid als eerste kaarten te reserveren. De toegang voor de voorstelling is gratis. Uiteraard wordt u indien gewenst op passende wijze in onze publieksuitingen meegenomen. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met directeur Willem Jaap Zwart via 053-4300999.